Hebbes.!! P 'Virtual Reality'


Smartphone - p 'Google Nexus 5' - is aan de gemeten ca. 14 cm lang en ca. 7 cm type. Ook de iPhone natuurlijk over voldoende om als personal reality- te gebruiken. Zelf HOMiDO ook een aantal applications een app om 3D- video 360graden- videois te bekijken. Delaware Durovis Jump 5 is een headset voor zowel Android- als Apple -smartphones. Bing Cardboard is als je voor eerste keer that is de kennis maken met with virtual reality. Je hiervoor een stuk karton, twee lenzen, magneten that was twee met size van 19 mm stukje klittenband en een nodig om de te maken that was headset.

P ONE is waarschijnlijk de meest luxe headset die voor je iPhone krijgen. We je verschillende mogelijkheden that is laten zien, waarmee je iPhone kunt omtoveren tot een volwaardige virtual reality-bril. Eenvoudige behendigheidsspelletje is van de meest verslavende digital reality -spellen die nu zijn voor je iPhone. Delaware Durovis Plunge is compatibel met de iPhone 4, 4s that were iPhone iPhone 5c 5s en IPhone-6. Delaware IPhone-6 Plus zijn that is previous omvang niet. De iPhone 6 Plus past niet in hiervoor zijn headsets beschikbaar that is een kleine.

Ook de geldt dat compatibel is satisfied with alle Cardboard-apps in delaware App-Store. Je iPhone bewegingssensoren en scherm met hoge resolutie bevat, is van zichzelf een beetje vr -bril. Toen wij de beste virtual reality bril gebruikten met 5s, zagen we in ooghoeken nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-applications, die gebruik maken van de meetapparatuur in je telefoon, maak je een online reality- van je smartphone that is bril.